Onze kant-en-klare opritten tonen u de weg!

Kies onze betrouwbare verharding voor uw toegangsweg

Zorg er voor dat uw bezoekers of klanten veilig en zonder door de plassen te moeten, uw woning of bedrijf kunnen bereiken. Uiteraard hoeft u hier niet zelf voor in te staan. Wij leggen namelijk de ideale verharding of weg die voor jaren dienst zal doen. Toon ons bedrijf uit Hoboken uw plannen en wij voeren ze tot in het detail uit. Uiteraard kunnen wij u ook alle nodige advies geven wanneer u nog met enkele vragen zou zitten.

Voor onze bestratingswerken kan u uit de meest uiteenlopende materialen kiezen. Bij opritten leggen wij onder andere klinkers en andere vormen van tegels. Andere keuzes zijn natuurlijk ook mogelijk. Voor straten of toegangswegen naar bedrijven kunnen wij werken met asfalt of dolomiet.

Belangrijke grondwerken

Voor wij uw verharding leggen, kunnen wij eveneens de nodige grondwerken uitvoeren. Het nivelleren, zuiveren of verstevigen van de ondergrond is heel belangrijk voor de bestrating die er boven op komt te liggen. Bij ons kan u terecht voor het totaalpakket van grondwerken tot het leggen van de verharding.

Denk aan ons voor de aanleg van een oprit tot een weg en wij komen snel langs voor de eerste opmetingen.

Contacteer ons! 035009745
Contacteer ons!035009745